Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

Despre noi

Înființată la data de 24 octombrie 1995, Asociația Betania a devenit organizație de utilitate publică în septembrie 2004 prin Hotărârea de Guvern nr. 1481/2004, publicată în Monitorul Oficial nr. 848 din 15 septembrie 2004 şi a fost prima organizaţie din judeţul Bacau care a obţinut acest statut. Astfel a fost recunoscut rolul jucat în societate, după cum a fost recunoscută și calitatea serviciilor oferite către o multitudine de beneficiari.

De-a lungul timpului, organizația a înființat o serie de servicii, unele chiar în premieră la nivel național sau cel puțin regional, precum Centrul de Integrare a Tinerilor sau Centrul Delfinul pentru copii cu autism. Asociația Betania este de două decenii un sprijin la nivel comunitar, având mii de beneficiari ai proiectelor derulate în domeniul umanitar, educațional, sanitar.

Proiecte Betania

S-au împlinit două decenii de când suntem alături de oameni. Proiectele noastre s-au îndreptat și se îndreaptă în continuare către semenii noștri care au nevoie de sprijin pentru că noi, la Asociația Betania, știm că o șansă, o rază de speranță pot schimba în bine destinele.

[give_form id="14941"]

Pentru firme

Companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit catre Asociatia Betania, fara nici o cheltuiala suplimentara!

Reprezentaţi o societate comercială şi doriţi să contribuiţi financiar la desfăşurarea proiectelor Asociaţiei Betania?

Atunci puteţi direcţiona o parte din impozitul pe profit datorat statului către organizaţia noastră!

Modalitatea de redirectionare este foarte simpla. Compania isi calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit, apoi incheie un contract de sponsorizare cu Asociatia Betania, iar cheltuielile sunt deductibile.

Ultimele noutăţi