Site-uri web pentru afacerea ta

Proiectăm și dezvoltăm site-uri web de succes pentru diferite tipuri de afaceri inca din 2012

De ce sa alegi ?

Experimenteaza design de proportii

Noi nu construim un design doar de dragul de a construi un design. Noi construim doar lucruri care ne ajută clienții să-si faca treaba cat mai bine!

creativance agency
creativance agency

Intelegem experienta utilizatorului

Prin încorporarea unor elemente de design, servicii pentru clienți, branding și impact, putem crea o experiență pentru utilizatori care depășește cu mult norma. Putem crea ceva de care oamenii își vor aminti. Și, dacă s-a făcut corect, s-ar putea să-și amintească de ea pentru tot restul vieții!

design receptiv pe toate dispozitivele

Cu peste 2 miliarde de utilizatori de smartphone-uri și tablete în 2018 și cu un trafic mobil estimat de 52% din tot traficul de internet, nevoia unui site web complet receptiv, compatibil cu telefoanele mobile și tabletele este în creștere.

creativance agency

ce alte beneficii mai oferim

creativance agency

Statistici in timp real

Obținerea datelor statistice de care aveți nevoie la momentul potrivit este crucială în afaceri. Cu ajutorul Google Analytics, veți primi statistici în timp real, astfel încât să puteți vedea cum funcționează site-ul dvs. exact în acest moment.

creativance agency

Optimizare pentru motoarele de cautare

Folosind această funcție, maximizăm numărul de vizitatori ai site-ului dvs. web, asigurându-ne că site-ul apare cat mai sus pe lista rezultatelor returnate de motoarele de căutare precum Google, Yahoo, MSN, Bing etc.

creativance agency

Mai putine pluginuri necesare

Mai multe pluginuri vor adăuga mai multe coduri pe care un browser trebuie să le încarce, ceea ce vă poate încetini site-ul. Totuși, nu vă faceți griji, pentru că ne vom asigura că vom utiliza doar pluginurile care sunt necesare pentru dvs.

creativance agency

Design receptiv uimitor

Site-urile receptive sunt proiectate pentru a fi accesibile pe toate dispozitivele, indiferent de dimensiunea ecranului. De la smartphone-uri și tablete până la laptopuri și computere desktop, punem site-ul dvs. la îndemâna tuturor cu design web receptiv.

creativance agency

Integrare pe platformele de social media

Extinderea pe retelele de socializare este crucială pentru succesul dvs. în lumea afacerilor de astăzi. Noi vă facem raspandirea postărilor site-ului dvs. web pe toate platformele preferate de social media (Facebook, Instagram, Twitter etc), mai ușoara.

creativance agency

Interfata usor de folosit

Interfață de utilizator cu adevărat excepțională, care nu doar ca va fi pe placul utilizatorului, facilitând realizarea fără fricțiuni a sarcinii la îndemână, dar il si va mulțumi atat din punct de vedere estetic, cat și experiențial.

Preturi

Plan Simplu

Optimizare de Baza
$ 149
99
Pe Viata
 • 3 Pagini
 • Securitate de Baza
 • Design Receptiv
 • SEO
 • Optimizare pentru viteza
 • Timp de Livrare: 3 Zile

Plan Avansat

Optimizare Avansata
$ 279
99
Pe Viata
 • 5 Pagini
 • Securitate Avansata
 • Design Receptiv
 • SEO
 • Optimizare pentru viteza
 • Timp de Livrare: 6 Zile
Popular

Plan Profesional

Optimizare Completa
$419
$ 399
99
Pe Viata
 • 10+ Pagini
 • Securitate Completa
 • Design Receptiv
 • SEO
 • Optimizare pentru viteza
 • Timp de Livrare: 9 Zile
Reducere

Daca nu esti sigur care, din planurile de mai sus, e mai potrivit pentru nevoile tale sau daca vrei un plan personalizat si o oferta de pret, atunci te rugam sa ne trimiti un mesaj accesand formularul de contact

intrebari frecvente

Da! Este recomandat! În acest fel ne putem asigura că toți suntem pe aceeași pagină și vă vom anunța, de asemenea, dacă putem face asta sau nu. Dacă sunteți nedumerit cu privire la ceva, vom fi bucuroși să vă ajutăm! Puteți sa ne contactati aici !

Trebuie să aveți un domeniu și un cont de găzduire bazat pe cPanel care acceptă instalarea WordPress (de ex. Namecheap). Dacă nu aveți încă unul dintre acestea, trimiteți-ne un mesaj și ne vom bucura să vă ajutăm. Vă rugăm să rețineți că dvs. trebuie să cumpărați un domeniu și un cont de gazduire (nu sunt incluse în prețul nostru)!

Da putem. Nu trebuie să aveți tot conținutul dvs. pregătit atunci când efectuați comanda. Putem publica pe site-ul dvs. text și imagini manechine pentru a vă oferi o idee despre aspectul final al site-ului.

Veți găsi un loc pentru încărcarea fișierelor pe pagina de checkout. Sau puteți crea un cont Dropbox / unitate Google și adăugați toate fișierele în acesta (inclusiv text, imagini, logo etc). Trimite-ne acel link dropbox și le vom descarca de acolo.
Da, putem. Dar vă rugăm să ne contactați mai întâi. Descrieți-ne detaliat proiectul dvs. și anunțați-ne cu privire la orice alte cerințe mai aveti, înainte de a efectua comanda. Nu totul poate fi construit cu ușurință pe WordPress, deoarece își are limitele sale.

Da, vei putea! Unul dintre cele mai bune lucruri despre toate site-urile WordPress este că puteți adăuga cu ușurință noi pagini / postări / articole, fără a fi nevoie să contactați dezvoltatorul site-ului. Vă vom arăta cum!

Vrei sa ai propriul tau website?